søndag 17. november 2013

For en liten evighet siden 

(for tiden går jo så fort..)


Det var en gang en bitte liten kone(så liten var hun vel ikke) som bodde i et bitte lite hus (joda huset var ikke av den store sorten) som lå i en bitteliten hage (og det er jo bare tull for den var i grunnen ganske stor). Og denne lille konen kaller seg så mangt (ikke nødvendigvis fordi hun er et kjært barn, for hun har laget navnene selv) På Hagegal er navnet Maritfri, i bloggverdenen er det Fru Ranten og ellers så er det jo enkelt og greit Marit.


Det var i de januardager at det gikk ut sendebud fra det dypfryste Østlandet at man skulle samles i felles interesse for det store verdensomspennende tema hage! Ikke bare var tema hage, neida det var rett og slett en invitasjon til inspirasjonsdag. Og hvem kan vel ikke trenge nettopp en sånn dag når vinteren har et stålgrep om landet og Vår er et fremmedord som vi forsiktig visker fram?!


Og dette eventyret var fra virkeligheten og hadde en skikkelig "happy ending"! For dagen bød på spennende foredrag med kjekke herrer. Selvfølgelig med en internasjonal svong! Som seg hør og bør.

Peter Korn og Gerben Tjeerdsma

Delt glede er dobbelt glede!

For en flott forening Staudeklubben Miøsen er! Full av ildsjeler som steller i stand flotte hage evenementer for gjester fra Nord til Sør. Og ja, selvfølgelig fra Vest. Og sånn har det seg at denne damen har gjestet Hedemarken både titt og ofte.

 Jo mer vi er sammen jo gladere vi blir!Lykken er et bord fylt med frø!

Skal jeg ta et bilde?

Ja takk. Ingen tvil om at denne damen var i lystig selskap?

Poenget? Ja det jo bare å si tusen takk for gjestfriheten!


Du må regne med at jeg snart dukker opp igjen i et møtelokale nær deg!

Da sees vi i 2014?

Hilsen Marit!

1 kommentar:

  1. Neimen så hyggelig med noen mimrebilder fra årets begivenheter. Marit og at du trivs på Hedemarken ..Du er alltid velkommen. Neste inspirasjonsdag er i februar.så vet du det.

    SvarSlett