torsdag 13. august 2015

Når alle gode ting er tre.


Og da snakker vi ikke om kinderegg eller andre trær (…) Når Staudeklubben Miøsen inviterer hagefolk fra fjern og nær er bare det beste godt nok. Vi har fått spennende foredrag, har besøkt praktfulle hager og handlet planter så smilet har gått hele veien rundt. Ja hadde det ikke vært for ørene da (…)

Velkommen!

Og som en ekstra bonus så har overgartneren virkelig spilt på lag og latt solen skinne over hele helgen! For en lykke.


Du skal ikke lete lenge for å finne blide hagefolk? De har nemlig dukket opp i linsen hele helgen gjennom. Kjente og ukjente. Som jo fort ble kjente de også?!
Det er et sikkert sensommertegn at denne bergenseren tar turen over fjellet. Og ekstra hyggelig var det jo at flere fra disse kanter fant veien til Hamar. Kanskje blir dette en tradisjon for flere enn meg? Som var med på fjerde året. Og garantert dukker opp igjen til neste år. Ikke ti ville hester kan holde meg i Bergen når det inviteres til hagehelg på Hamar!


At hagefolk ender opp i gapestokken var nytt for meg men mon tro om ikke Gerben fant veien dit selv. Det var i alle fall ikke misnøye med foredraget som bragte ham dit! Både Larz, Gerben og Arve svarte til enhver forventning og enda litt til?!

Jeg håper ikke dette skremmer vekk neste års forelesere (…)


Det er så deilig å kunne handle planter som man ellers bare kan drømme om? Og så var det alle dem jeg ikke var klar over at jeg bare måtte ha?! Årets plantesmell, for vi snakker om 50+ (hum..), ble nok ekstra stor fordi plantene kunne puttes rett i bilen og kjøres rett til hagen i Bergen..


Som en fiskehistorie? Jeg lover, den var så høy! Eller kanskje er det den nye hagedansen, plantevals for 2?En velfortjent pust i bakken!


Andre hadde det ikke like lett.. Flatpakking av planter for koffert og flytransport er en edel kunst som jevnlig utøves av hagegale mennesker.. Her eksemplifisert av Arve. Tromsø neste!


Da er det bare å si tusen takk til vertskapet fra Staudeklubben Miøsen for en vidunderlig hagehelg! Jeg gleder meg til neste år!Tusen takk for meg!


Hilsen Marit alias Fru Ranten

2 kommentarer:

 1. Härligt med plantmarknad. Man träffar så många härligt människor.
  Ser gott ut det hon steker. Är det tjocka pannkakor?
  Allt gott
  Annika

  SvarSlett
 2. Det er sveler Annika. Kjempegodt. :)

  SvarSlett