mandag 1. februar 2016

Vi lar oss villig inspirere!Atter en gang har Staudeklubben Miøsen klart kunsten å samle fulle hus. Hagetreff midtvinters kan du spørre? Selvfølgelig svarer vi! Det er jo akkurat nå vi virkelig trenger litt hagepåfyll? Og ikke nok med det, vi har tid også?! Vel møtte hilser 2 fagre hagedamer!


Vi satt der 60 hagefrelste og fikk servert det ene flotte foredraget etter det andre. Supre foredragsholdere i år også! Ikke bare kunnskap og inspirasjon vi fikk servert, nei vi fikk også deilig mat i hyggelig selskap.


Jonas Grund fra Stolpens Trädgård holdt et spennende foredrag om busker og trær for kalde klima. En skikkelig hageentusiast med stor kunnskap og ikke minst smittende entusiasme.

Kenneth Ingebretsen fra Garden Living ga oss gode råd for å få litt orden i hagegalskapen. Det kan vi jo virkelig trenge?! Jeg noterte meg flere gode tips i løpet av foredraget Design med stauder. Kanskje er det i år jeg skal få litt system i galskapen?!Sist men ikke minst var det Conny Assarsson som delte av sin kunnskap og hageglede. Kunsten å nyte hagen, se det store i det lille, var spennende fortalt og lekkert dokumentert med bilder fra egen hage. Og vi er invitert på hagevanding i hagen til Conny og Marianne i mai! Har du meldt deg på?


Tusen takk til alle som har bidratt til at dette ble en flott og inspirerende helg!


Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar