lørdag 3. september 2016

En deilig helg i godt lag!


En sånn helg som lader batteriene før høsten setter inn. En helg med inspirasjon i store mengder, servert av spennende foredragsholdere og i form av herlige hagebesøk. Når helgen toppes med ellevill plantehandling så er vel lykken fullendt?!


Vi snakker selvfølgelig om Hagehelg på Hamar!


Hva får de ikke til der borte på Østlandet, kan en Bergenser undres? Heldigvis er ikke veien lang over fjellet, i år heller… Og vi var flere som fant veien fra Vest! Rykte sprer seg.. Men Bergenserne måtte nok se seg slått i antall for Trønderne stilte mannsterke med egen buss! Noe å tenke på til neste år kanskje?!


Trønderne kommer!


Hedemarksmuseet er et flott sted å møtes, med vakre ruiner og flott urtehage. Det kan hagefolk like!
To kjekke foredragsholdere, Johan Nilsson fra Göteborgs botaniska trädgård og Martin Hajmann fra Tromsø Botaniske hage, med vår uunnværlige superkvinne fra Hedemarksmuseet. Internasjonal svong i år også!


Klassisk stil blant hageentusiaster? Veldig seriøst, utrolig moro og masse å lære! Her er vi i Gøril sin flotte hage.


Hallo! Kan vi be om litt oppmerksomhet?! Takk!


Mange blide fjes i år også!


Blidest av alle var kanskje disse to fruene fra Bergen? Nærmest for klimaflyktninger å regne? Første men garantert ikke siste gangen du treffer disse to på Hamar! For å sitere en av dem "Vi lo hele veien hjem! " Og de fant ut at de kanskje kunne klart å presse enda en plantekasse til inn i bilen (!) Til neste år..


Oioi! Hva fant hun nå da?! Sistemann på bussen, igjen (...)


Tusen takk til Staudeklubben Miøsen for en superfin helg!


Ps! Vi fra Vestlandet satte ekstra stor pris at dere hadde bestilt godvær og sol!Hilsen Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar